MEEVLIEGEN MET FOKKER FOUR

In samenwerking met het Aviodrome biedt de stichting Fokker Four U en/of uw relaties de unieke mogelijkheid om mee te vliegen met de historische Fokker S-11 'Instructor'. In een formatie van doorgaans vier Fokker S-11 vliegtuigen, laten onze ervaren (ex-) luchtmachtvliegers U kennismaken met close formatievliegen zoals dat ook op airshows te zien is. Tevens vliegt U (indien dit op prijs gesteld wordt) enkele aerobatic (kunstvlucht-) manoeuvres. Meevliegen met Fokker Four is mogelijk op individuele basis of voor groepen (relatiedagen). Bekijk hier de voorwaarden voor reserveringen

 

INDIVIDUELE VLUCHTEN

Lijkt het u leuk om eens een keer mee te vliegen en te ervaren hoe het is om in een formatie met historische S-11's het luchtruim te kiezen? Vanaf mei is het weer mogelijk om met Fokker Four mee te vliegen. U kunt als donateur bij ons online vluchten reserveren. Het donateursschap voor 1 jaar is inbegrepen in de prijs die U betaalt als U een vlucht bij ons reserveert.

 

RELATIEDAGEN

De stichting Fokker Four biedt ook de mogelijkheid om uw relaties, vrienden of klanten mee te laten vliegen. Uw bedrijf wordt dan sponsor/donateur van de Stichting. Voor groepen van 8 tot maximaal 20 personen organiseert de Stichting zogenaamde 'relatiedagen'.

  • U en uw relaties worden in het Aviodrome ontvangen met een kopje koffie, waarna een korte introduktie volgt van de stichting Fokker Four.
  • Aansluitend zal de vlieger die de formaties die dag zal leiden (formatieleider) een briefing geven over de uitvoering van de vlucht(en). Daarbij wordt o.a. ingegaan op het verloop van de vlucht(en), de formatievormen en enkele veiligheidsprocedures.
  • Opgedeeld in groepen ter grootte van het aantal toestellen in de formatie (per vliegtuig kan steeds één passagier mee) worden formatievluchten uitgevoerd van ongeveer een half uur.
  • Tussen de vluchten door kan op verzoek een warme of koude lunch worden geserveerd. Tevens kunnen er andere aktiviteiten worden geïntegreerd in een relatiedag, zoals bijv. een tour door het Aviodrome.
  • Na de vlucht kunnen er, onder het genot van een hapje en drankje, belevenissen worden uitgewisseld.

Andere suggesties ...

  • In plaats van de formatievluchten kan er tijdens een relatiedag ook een privé air ralley (puzzeltocht door de lucht) worden georganiseerd of neemt U aktief deel aan een nationale air ralley. Hierbij worden teams samengesteld van steeds één vlieger met één van uw gasten. Ieder team moet de opgegeven navigatieroute zo nauwkeurig mogelijk volgen en, tegelijkertijd, de opdrachten onderweg zo goed mogelijk uitvoeren.

De uiteindelijke invulling van een relatiedag wordt door U in overleg met ons samengesteld. Laat U persoonlijk voorlichten over de mogelijkheden en prijzen.


Lees enkele reacties van bedrijven die U voor gingen ...